sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Tekijänoikeudet


Etsinnän tulos: luurankoja kaapissa
Tämän vaalikauden keskustelu aktivoi minua katsomaan vanhoja tekstejä sieltä ja täältä omista ja toisten blogeista.
- Yle lupaa kaiken vaaleista, kuka sitten huomioi tummat.
- Heko-heko -vitsiä tähän alkuun, lupaa piruntorjunta maan ja taivaan väliltä sekä vähän maasta ja taivaasta.

Vitsit on vähissä, hissi rikki ja polvi lukossa. Kapuaminen kuudenteen kerrokseen tuotti vaikeuksia painavien kassien kanssa. Päästyäni maasta puoliväliin taivasta ainakin kaupungin katolle, soitin huoltoyhtiölle. Siellä piruntorjuntaan erikoistunut huoltomies otti ilmoituksen vastaan. Tarjosi väliaikaiseksi ratkaisuksi vitsikkäästi.
- Viikonlopun ajan meiltä saa kantajan. Otatko mustan vai valkoisen?
- Ehdottomasti mustan, sillä valkoinen mies ei kanna.
Kantajaa ei tullut, se oli vain vitsi apuatarvitsevalle vanhalle polvikipuiselle naiselle, joka halusi päästä kotiinsa hissillä kuudenteen kerrokseen päivällä, yöllä, aamulla ja illalla ilman tarjottua kantoapua

Tähän on tultu asiakaspalvelussa.  Puhelinmyyjä tarjoaa lehtiä tilattavaksi. Sanon selvästi:
- Kiitos, EI, en tilaa mitään.
Puhelinmyyjä jatkaa kuin ei olisi kuullut, mitä sanoin. Jatkan puolustautumistani kysymällä.
- Onko siellä automaattinauha vai ihminen? Sanoi olevansa ihminen ja soitti Lappeenrannasta huoltoasemalta asiakasrekisterissä olevia nimiä läpi. Olin joutunut tähän rekisteriin tilaamalla joskus lehtiä kotiin. Pyysin vetämään nimeni yli lopullisesti. Hän jatkoi.
- Minulla ei ole oikeutta poistaa nimeäsi. Sinun pitää soittaa estoon, että sinulle ei enää soiteta.
- En soita mihinkään.
- Itse olet itsesi rekisteriin hommannut, sinun pitää itsesi sieltä pyytää poistamaan.

Tämä on tietokoneajan vitsaus: roskaposti kommenteissa, poistin juuri Lumoprinssi -blogista tyttöpornoa. dna pitää huolen, että sähköpostini ei ole minun käytössä vaan kaiken maailman ponitallimestarit saavat tulla koneelleni pyytämättäni. Tätä verkkokirjoitusmahdollisuutta en suojele maksamalla mafioosoille suojelusta. He eivät voi enää näkyvästi maksaa vaaliehdokkaiden äänistä. Tai mistä tuota tiedän, mitä vaalitarkkailijat saavat aikaan. Koko maailma on samassa mykkyrässä, josta ei löydy päätä eikä häntää sotkeutuneen kerän purkamiseksi. 

Meidän on uudesta luotava maa, raukat vain menköön merien taa. Siellä on EU ja lobbarit viemässä meidän rahat kriisimaiden pankeille. Eläkeläisten taskurahat ovat vaarassa kadota teille tietymättömille.
Siinä on piruntorjuntabunkkereille tehtävää suojamuureina suojella omiaan.

1 kommentti:

  1. Vitsi kun hyvä postaus! Näinhän se menee, totta joka sana.
    Minä leikittelen myös näillä vaaleilla ja kyselen tummien perään. Nythän puhutaan vaan vaaleista ja tummat on kokonaan unohdettu!

    VastaaPoista