tiistai 5. huhtikuuta 2011

Grande Finale

http://www.youtube.com/watch?v=iD2N6YUIh4U&NR=1

Pahoittelumme!

Niinpä niin, kun tulee tiettyyn ikään, silloin ei pelaa mikään. Luulisin tiedostaneeni ongelman, mutta en osaa muuta kuin pahoitella.
- Näkeehän täällä tuttujakin. Oli maljan kohottamisen aika juhlan jälkeen yliopiston juhlasalissa. Hän ojensi kätensä ja esitteli itsensä. Kysyin häneltä jotakin hyvin henkilökohtaista.
- Olen käyttänyt seuralaistasi tunteiden kohteena, kun vastapuolen tunteista en tiedä. Voinko tehdä jatkossakin, onhan miehesi näyttelijä monessa roolissa. Hän olisi tähänkin rooliin sopiva elämässäni, kunnes pääsen selville vesille.
- Ei haittaa päärooli sijaisnäyttelijänä. 
- Kiitos! Se asia on puhuttu selväksi

Luen netistä Kutsun omaishoitajat ja läheiset -liitto ry:n 20 -vuotisjuhlaan samassa yliopiston juhlasalissa. Minulla ei ole yhdistystä, joka lähettäisi juhliin, onhan omasta "Onneksi on omaishoitaja"- kokemuksesta 20 vuotta 1991 - 2011. Toteutan sitä vain saksaksi "zu Hause Pflegen" ja "Hilfe für die Helfer". Tätä kotonahoitamista ei arvota omaishoidontuki, ei puretut laitospaikat eikä avopalvelujen puute. Onneksi on omaishoitaja. Vesi vanhin voitehista - Jumala parantajista - omaishoitaja paras hoitajista. Toisella kotimaisella närståendevårdare. Heitä kohtaan harvakseltaan, kun hoidettava on kuollut. Joku pyytää tuekseen vielä hautajaisiin. 
- Onko sinulla hautaustoimisto, kysyi eräs yrittäjä koulutuksessa. Kerroin tästä asiakkuudesta kuolemaan asti ja ystävyydestä sen jälkeen. 
- Ei, yrittäjän tuki on edunvalvojat, hautausurakoitsijat ja lääkärit hierojien leirissä omaneduntavoittelijana. Samaa sanon yhdistyksistä ja liitoista, joista minut on erotettu. En ole samaa mieltä puoluepolitiikan rynnimisestä mielenterveysseuroihin ääntenkalastelussa. Minulla on lukihäriö tavatessani ohjelmaa: peruspalveluministerin erehdys, lue tervehdys. Eikä hän sitä erehdystään korjannut neljään vuoteen eikä korjaa vaikka saisi jatkopestin toiseksi neljäksi vuodeksi.

Minun erehdykset ovat korjaantuneet elämällä. Riemuylioppilaat viettävät 50 -vuotisjuhliaan. Sain kutsun, mutta koulukiusatun ei ole mitään syytä juhlia eikä palata rikospaikalle. Olen unessa useasti sinun kadullas koulutie! Vaikenin tuosta ajasta 50 -vuotiaaksi. Tunsin kohtalonyhteyttä Ritvan, Maurin ja Juhanin kanssa tuusniemeläisenä. On siihen osuutensa myös kunniapölvästillä kukkapenkissä eroottisella hautausmaalla. 

Olen voimautunut otavista ja valokuvista, Kuortinkartanossa KympinLapsista. Teresan, Placidon ja Antin kanssa vietän juhlapäivää 17.4.2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti