maanantai 6. tammikuuta 2014

Osataan meilläkin

Uutiset 


Kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertissa wieniläismusiikkia ja näyttäviä tanssinumeroita 

Vuosi alkaa keskieurooppalaiseen tapaan Kuopion kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertilla. Kuopion Musiikkikeskuksessa nautitaan wieniläismusiikista, viehkeistä tanssinumeroista ja buffetpöydän herkuista.


Kuopion Musiikkikeskuksen vuosi 2014 käynnistyy Kuopion kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertilla lauantaina 4. tammikuuta 2014 klo 19. Luvassa on jälleen wieniläiseleganssia keskieurooppalaiseen tapaan: konsertin johtaa ja juontaa wieniläislähtöinen kapellimestari Sascha Goetzel ja Tanssiseura J&V:n nuorten sekä kokeneempien tanssiparien viehkeät tanssinumerot tuovat sävelten lomaan menneen ajan lumoa. Koreografioista vastaa Mika Jauhiainen. Wienin filharmonikkojen yli 70-vuotinen uudenvuoden konserttiperinne kulkeutui Kuopioon wieniläislähtöisen kapellimestari Sascha Goetzelin mukana ja siitä on tullut myös kaupunginorkesterin perinteikäs vuoden ja kevätkauden aloitus, joka järjestetään nyt neljättä kertaa.

Ennen konserttia klo 17 Valohallissa on tarjolla Musiikkikeskuksen ravintoloitsijan, Kanrestan toteuttama buffetpäivällinen, jossa tällä kertaa yhdistyvät Itävallan naapurimaiden makumaailmat kotimaisen keittiömme puhtaisiin raaka-aineisiin. Menu: Ilmakuivatulla kinkulla aateloitua melonisalaattia Provence-pedillä, kananpoika-caesarsalaattia (sis. kalaa), yrttimarinoituja herkkusieniä, pippurihärkää ja punasipulihilloketta, rapusilakat, paprikalla hunnutettua sienibroileria ja hedelmäriisi, focaccia ja levite, Kuningatar-pannacotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti