torstai 10. helmikuuta 2011

Terttuselja

Metsät ovat täynnä villinä kasvavia pensaita. Kansankielellä niitä kutsutaan paskamarjapensaiksi. Marjojen käyttöä ei tunneta. On jo leipä sunnuntai 3.4.11. Olen aloittanut nettipaaston. En kirjoita yhtään tekstiä varsinaisiin blogehin kahteen viikkoon. Palaan vaalipäivään 6.2.2000. Iltaan mennessä oli tiedossa, kuka on uusi kuningatar. Tiesin sen olevan vanhan kuninkaan viimeinen elonpäivä. Seuraavana aamuna ystävällinen ääni ilmoitti kuninkaan kuolleen. 24hBerlin on tullut seurattua tunti tunnilta, kuinka miljoonakaupungissa eletään. Siellä shamani järjesti istunnon rummun puhdistamiseksi. Hän käytti seljanoksaa tähän tarkoitukseen. Suhtaudun tietyllä arvostuksella nähdessäni seljoja metsässä. Siinä olisi taikaa kuin kunnalliskodin ruumishuoneen seinähirrestä otetulla hammastikulla. En juo enkä syö vaan puhdistan seljanoksalla taikarumpuni. 

 OXOTA NA VOLKOV
Päivitetty 16.11.2011 suvaisevaisuuden päivänä.
Maabrändi viettää Ahtisaari päivää. 

Ajatuksessakin oli taikaa. Vysotskin videon onnistuin siirtämään tälle sivulle. Istuin  pihakeinussa  äitini viimeisenä kesänä. Harakat nauroivat raitapehkosessa. Erotin niiden räkätyksestä äänteitä rah-, rah-, rah- maninov. Opin sen silloin, mutta äänteet ovat vaikeita, vaikka kuinka kovaa soittaisin. Ehkä joskus kun ensiksi olen oppinut kirjoittamaan venäläiset aakkoset ja kuinka ne äännetään.

Barnmorska -sarja jatkuu teeveessä. Omakohtainen kokemus oli jotakin muuta olla kätilöiden armoilla kauan sitten. Teot, sanat, aatteet jäävät filosofian aboriaan. Paikka jossa ei ole rajoja. "Tuo se ei hyvvee tuo meuhkarointi, asioiden turha penkominen." Radioateljee on minua opettanut "opintomatkalla kiinalaiseen helvettiin" ja tänään "h-moilanen", tunnistamaton käsittelemätön häpeä.

1 kommentti:

  1. Jossakin ikivanhoissa tarinoissa oli juomana terttuseljamehua ja -teetä, liekö vain tarinaa. En tiedä kenenkään paskamarjoja keränneen. Mahtaako linnut niitä syödä.
    Mutta kaunis kuva pensaasta marjoineen.

    VastaaPoista