maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulu on mennyt, usko romahti

Ennen joulua uskoteltiin suomalaisten villiintyneen kuluttamaan niin paljon, että kotimainen kysyntä pelastaa Suomi-neidon lamasta. Kattia kanssa, kulutusbarometri ilmoittaa toista heti arjen alkaessa.
Kaupoissa on ollut joulutavaraa tukkimaan käytävät. Ylimitoitetut ostoskärryt hipovat tavarapinoja, jotka ovat vaarassa sortua. Norsut ovat eksyneet posliinikauppaan.

Pakokauhu valtaa minut huomatessani, yksi päivä jouluaattoon eikä ainoatakaan lahja-ajatusta kenellekään. Siirrän rahaa tililtä toiselle varmuuden vuoksi, jos sille olisi käyttöä. 
Löysin riittävän määrän pikku-pukki lahjakortteja markka-ajalta. Etsin jokaisen valokuvan ja kiinnitin kortin päälle. Sisälle kiitokset kuluneesta ja läpinäkyvä tasku seteliä varten. Kukkakaupasta ruususydän, johon minikortit kiinnitin lemmarilla ja punaisella kierrätysnarulla. Lahjasydän saa koristaa hetken neulasensa varistaneen kuusenoksaa. Minulla oli hauskaa väkertäessäni lahjuksia kaikille niille, joilta olin saanut pieniä palveluksia pitkin vuotta.

Ei päänvaivaa, mutta bloggeria vaivaa jouluähky eikä tallentanut sitä tekstiä, mikä on joulusairaus. Jatkan tästä sairaalassakäynnin jälkeen. Tyhmä blogger, tyhmä tietokone, yhtä tyhmä kuin käyttäjänsä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti